Nejnovější recenze ze sekce Péče o dekolt a poprsí
Kvalitní olej za rozumnou cenu.
- Krém zvláčňuje a změkčuje, výborně se nanáší, chrání namáhané prso, je ho potřeba malé množství
Philips Avent Avent Hydratační krém na bradavky je vynikající. Kojím pouze z jednoho prsu, je velmi namáhané. Krém se výborně nanáší, je ho potřeba jen malé množství, dobře hydratuje, udržuje prso vláčné a chrání ho proti poškození.
S krémem jsem spokojená
- Zaručená efektivita
- Rychlá účinnost
- Snadná roztiratelnost
- Příjemná textura
- Nearomatická vůně (což je plus při přisávání miminka; aroma by jej mohlo odlákat od prsu)
Tento produkt jsem zvolila, protože po takřka sedmiměsíčním velmi častém kojení - a to ve dne v noci - jsem pociťovala jistou opotřebovanost bradavek. Ani velmi kvalitní víceučelové krémy na opruzeniny miminek a ošetření bradavek na mě nijak spolehlivě nefungovaly, ačkoliv k ošetření zadečku miminka byly perfektní. Pořídila jsem si proto přímo krém na popraskané bradavky a jsem s ním velmi spokojená. Doporučila bych jej všem maminka, které trápí stejný problém. Kojení má nepopiratelné a neoodiskutovatelné výhody pro matku a hlavně pro miminko - buduje a posiluje se tím vztah a je to ze zdravotního a imunologického hlediska zcela zásadní vklad do života dítěte. Tento produkt dělá práci na plný úvazek, jakým bezesporu kojení je, o dost snazší. :-)
- skvěle se nanáší
- uklidňuje pokožku
- balení vydrží dlouho
- Zabral uz po prvnim pouziti
Na bolave bradavky staci pouzivat tyden-dva, pak uz jen obcas promazat po udrzbu. Naprosto spolehlivy, kdyz bepanten nezabral.
příjemná na obličeji
- narozdíl od předraženého produktu "Psí sádlo" Dr. Weiss, tento výrobek opravdo pomáhá a za výrazně nižší cenu
- obsahuje menthol a tím pomáhá, např. při rýmě, s dýcháním
- konzistence - vazelína, která se poměrně dobře vstřebává a má dlouhodobý účinek
- poměrně výrazně mastný (vazelína), takže je třeba počítat s případným znečištěním oděvu
Jak jsem již psal ve výhodách, za mne výrazně účinnější, než předražená konkurence, ze Švýcarska. Inu, ne vždycky, je to o "švajcu" a o ceně.
Farmona Nivelazione Slim zpevňující sérum na poprsí (Marine ProLift, Kigelia Africana, Gotu Cola, BioSi System) 100 ml
- Příjemně se roztírá a má hezkou vůni. Kůže je heboučká a pevná
- Vynikající poměr kvalita/cena
- příjemný
- nevysušuje
velmi příjemný olej, který doplňuje celou mateřskou sadu
- Dobra cena
- Lehce se roztira prijemna vune
- přírodní
- lepivý
- špatně se nanáší
Vybírala jsem přírodní produkt pro čas při kojení, ale balzám je lepivý jako med a velmi špatně se roztírá a následně lepí. Konzistence rozhodně není ideální pro nanášení.
Používám teprve 14 dní, pokožka je po aplikaci krásně jemná.
Avon Works zpevňující liftingový krém na poprsí s argininem 150 ml
Anonym
Přidáno: 14. listopadu 2018
- při pravidelném používání lze pozorovat pozitivní efekt
- hezky jemně voní
- trošku lepí
Nečekala jsem žádný efekt, ale musím říci, že po několika měsících pravidelného používání se dostavil. Po srovnání s obdobným produktem jiné značky se vracím k tomuto.
Produkt používám již delší dobu a přesto, že mi bude brzy 60 let, tak mi pomáhá zpevňovat poprsí.
Dermacol Enja push-up zpevňující krém na dekolt a poprsí 75 ml
Přidáno: 26. října 2018
(naposledy upraveno 21. listopadu 2018)
Zakoupeno v Dermacol
Jemný, výborně roztíratelný, kůže se napíná.
- dobrá
- funguje
Zpevní prsa. Chce to více balení, musím objednat zase. Poprvé byl rozdíl patrný, ale jen trošku.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »