Nejnovější recenze ze sekce Péče o dekolt a poprsí
- bezpečnost pro miminko
- příjemné složení
Krém moc chválím. Je velmi jemný a krásně se roztírá. Mažu po každém kojení, bradavky pěkně zklidní a regeneruje. Je skvělé, že se nemusí před dalším kojením otírat a je pro miminko bezpečný.
Naprosto skvělý pomocník. Bradavky byly méně bolestivé již po prvním namazání, čemuž se mi ani nechtělo věřit. Když se náhodou stalo, že jsem namazala a dcerka si vzpomněla, že chce papat, tak jí to vůbec nevadilo, což se nedalo bohužel říct např. o bepanthenu. Dcerce jsem s tímto krémem mazala i škrábanečky v obličeji a také se velmi brzy zahojily. Při dalším těhu už ani bepanthen kupovat nebudu. S krémem od aventu jsem naprosto spokojená.
- jemný
- dobře se roztiratelný
- víceúčelový
Krém má velmi jemnou texturu, lehce se roztírá což je na bolavé a rozpraskané bradavky nedocenitelné.
- Krém je úžasný, jemný a dobře ošetřující. Bradavky jsou bez jakýchkoliv záděrků skvěle ošetřené. Naprostá spokojenost.
- nemám nic
- příjemná vůně i konzistence
- malé balení
zatím žádné účinky nepozoruji, ale mažu se teprve pár dní
Krem pouzivam 3 den tak nemohu jeste ohodnotit, ale prsa jsou po kremu hebka...no uvidime
- Žádné chemické přídavky
- Horší roztíratelnost
Pro citlivou pokožku ideální, čistě přírodní produkt
- Pro pocit,značka Eveline na mě jinak působí dobře
- Šílená lepkavost,pocit výrazné umělotiny na prsou-kůži, která při doteku lepí,je to jako lepkavá páska na mouchy :D
Pořídila jsem si ho ze zvědavosti,vydržim hodně,ale tenhle krém mi dal zabrat.Pro mě velmi nepříjemný pocit lepkavýho krému na prsou byl nesnesitelný.Vyhodila jsem to. Nehodnotím jestli zvětšuje či vyplnuje.
výborný, mastný
my používali v zimě na obličejík u miminka, stačilo namazat po koupeli a pleť vydržela promaštěná celý den
nezapáchá
nedráždí
jen je poměrně drahý
s produktem jsem spokojena, mám opravdu pocit zpevnění
- pevnější prsa
- dobrá konzistence
- provedení ve formě pumpičky by bylo lepší
Výrobek uvádí i zvětšení poprsí - no, to jsem nezaznamenala vizuálně, ale zpevnění určitě ano. Je však pravda, že to nepoužívám pravidelně, tak 2 x týdně. Celkem rychle se to vstřebává a zanechává hladkou pokožku. Je to dobrý podnět k samovyšetření prsou.
- hladká pokožka,
- jen vůně
jiný neznám
mažu už měsíc a pořád žádný rozdíl
Spokojenost - doručuji….krásně se po něm bradavky hojí když jsou rozpraskané.
Krém na bradavky Avent doporučuji. Bradavky jsem měla hodně rozpraskané a po namazání velká úleva. Taky to že se nemusí před kojením omývat. A osvědčil se mi i jako balzám na rty
Žádný zázrak teda!
- bez účinku
žádné zpevnění jsem nezaznamenala
Krém od firmy Avent nemá chybu něměla jsem po něm žádný problém po každem kojení jsem namazala a bradavky mě neboleli nebyli popraskané. Dokonce jsem tento krém použila pro mou dceru která si rozbila koleno a k udivu po namazání nepálil a rána se jí krásně zahojila))) krém doporučuji a já osobně si ho koupím i když kojit nebudu ale v lekarníčce mi určitě chybět nebude užasně hojí!!!
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]