Nejnovější recenze ze sekce Péče o dekolt a poprsí
příjemná konzistence, vůně, i přes krátké použití se mi zdá pokožka vypnutější
DOBRÝ DEN,
MNOU OBJEDNANÝ PRODUKT MI NEDOŠEL ZATÍM A DO DOBY MÉHO ODJEZDU NA MĚSÍC MIMO DOMOV.UPOZORŇOVALA JSME NA TUTO SKUTEČNOST,ŽE TŘEBA,ABY PRODUKT DOŠEL DO URČITÉ DOBY.NEZDAŘILO SE A ANI NEMÁM ŽÁDNÉ UPOZORNĚNÍ NA MOB. ČI MEIL.
SARKOL
výborný
- krásně voní
plně splňuje svůj účel
Collistar Pures Actives Collagen+ Hyaluronic Acid Bust Firming Lifting zpevňující a vyhlazující čisté látky na prsa a dekolt 50 ml
Na vrásky v dekoltu dobre
parádní výsledek
- hoji, zklidnuje
- Hrozne hutny, spatne se roztira
Používám každodenně na bradavky a doporučla bych to všem na poranění pri kojení.
- příjemná vůně i konzistence
- dobře se roztírá a vstřebává
- zpevňuje a vypíná pokožku poprsí
Nelze čekat žádné zázraky a už vůbec ne po pár použitích, to je asi jasné a samozřejmě to chce pravidelnost v používání, ale pokožka poprsí je vypnutější a zpevněná.
přírodní produkt bez chemie
- opravdu napomaha zvetseni poprsi. To je to co potrebuji. Je poznat rozdil. Dekuji
příjemný produkt, účinný
Dekolt je při používání krému hladký hebký,
- Nelepí, nezanechává skvrny
- Vyšší cena
Tento krém na bradavky Avent mě na první pohled zaujal už svým pěkným balením. Krém nijak nalepí, nezapáchá, oproti jiným nezanechává fleky na podprsence. Krém přináší úlevu od bolesti už asi po hodině od nanesení. Dokonce během dvou až tří dnů pomohl vyléčit trhlinu na kůži. Určitě mohu krém Avent vřele doporučit!
Dobrý
- Přírodní produkt.
- Znatelné hojivé účinky.
- Mast je zpočátku dost tuhá, ale když se rozehřeje mezi prsty, tak se dobře roztírá.
Rychle se vstřebávající, dobře roztiratelný krém...
- na dopuručení
I když je balzam v menším množství, stačí vážně malinko a krásně to zvlacni pokožku. Tím pádem balzam vydrží velmi dlouho. Pro mne největší plus je absence lanolinu, který je jinak základ takovýchto balzámů. Taky to, že po nanesení se nemusí smyvat před kojením. Osobně mi přijde, že pokud se musí produkt smyt před kojením, nemělo by to na bradavkach co dělat i před smytim. Jakožto ekzematicka jsem nesmírně vděčná za takovýto výrobek, děkuji
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »