Nejnovější recenze ze sekce Péče o dekolt a poprsí
- vysoká cena u většíny prodejců
velmi dobré, už jsem hodnotila mnohokrát
- něčím se mazat musím, tak proč ne třeba tímto
lidi, hlavně si nepředstavujte, že se vám ňadra zvětší o 2 cm, jak říkají etikety a popis k produktu. Není to žádný zázračný krém na zvětšení poprsí.
- zatím jsem nevyzkoušela
- zatím jsem nevyzkoušela
zatím jsem nevyzkoušela
- Zpevňuje poprsí při každodenní masáži.
- Zatím nejlepší ze všech mnou používaných přípravků.
Doporučuji ostatním zákazníkům.
naprosto vyhovuje účelu
- příjemný, vonící, vyhlazuje pokožku
objednám znovu, spokojenost
- Dobře se vstřebává
Celkový dojem velice pozitivní
fakt účinkuje :)
Spokojenost
- stoprocentní účinnost (narozdíl od Bepanthenu)
- hojí velice rychle
- nemusí se omývat
- skvělá i na opruzeniny miminka
- díky konzistenci opravdu dlouho vydrží
- přírodní
Tato mast mi byla mi doporučena laktační poradkyní v porodnici. Bepanthen mi naprosto vůbec nepomohl. Za to tenhle zázrak mi vyhojil popraskané bradavky během jednoho dne a od té doby mám klid a kojení si užívám (3měsíce). Cena, myslím, odpovídá kvalitě (narozdíl od už zmiňovaného Bepanthenu). Jedná se o tuk, takže v tubičce zatuhává, je dobré ji zahřát v dlaních nebo jen zahřát mast na prstu dechem, aby se lépe rozmazávala. Miminku nevadí, naopak je změnou mile překvapené. Osvědčila se mi i jako skvělý lék na opruzeniny miminka (ve velkém horku, kdy už nic jiného nezabíralo). Mám 37g balení - používala jsem na bradavky, na zadeček miminka a zdaleka ještě nemáme vypotřebováno! Doporučuji všema deseti! Nejlepší je asi začít mazat i pár dní před porodem nebo hned po porodu, aby se popraskání bradavek předešlo úplně.
- chut nevadí miminku
Super hydratuje a hojí. Používám několikrát denně!
velmi příjemné překvapení, výborná roztiratelnost a skutečně nulová parfemace
- Jediná mastička, která mi opravdu zabírá na bolavé bradavky po kojení.
- Vysoká cena.
Přestože je mastička poměrně drahá, jsem s ní spokojená a doufám, že mi chvíli vydrží (na rozpraskané bradavky opravdu zabírá).
- vyborny ucinek
- tezsi roztiratelnost
kdyz jsem zacala kojit bradavky popraskali. prinaselo to strasnou bolest a po vyzkouseni spousty pripravku, ktere jsou ve vsech casopisech o materstvi a taky na internetu jsem uvazovala o ukonceni kojeni, jelikoz zadny pripravek mne nepomohl na 100% (ze strachem jsem cekala kdy se zase miminko probudi a bude chtit jist). v lekarnach jsme se ptali co nam muzou poradit a porad nam radili jiz vyzkousene mnou vyrobky z reklam. na tuto masticku jsme narazili nahodne a uz jsem v zadny ucinek ani nedoufala. ale, hura, pomohlo to. momentalne jeste stale kojim a preventivne pouzivam tuto masticku jednou denne.
- Super vyrobek, na rozbolavele bradavky rozhodne nejlepsi co jsem vyzkousela
Rozhodne doporucuji i pees tu cenu se vyplati koupit
- nejlepší je že mě tet manžel rad maže každý den ))))
Jo doporučuji je to příjemne a možna to i pomuže
- naprosto super
- vubec nic
Je to super,i kdyz jsem ani moc nedoufala,ze to bude fungovat,jsem mile prekvapena,ze se vysledek dostavil po kratke dobe uzivani,asi po 1 tydnu,prsa jsou pevnejsi,sam pritel si toho vsimnul,mozna i trosku vetsi.
- hezky voní, dobře roztíratelný.
- vytváří vrstvu, která se úplně nevsákne, je to znát, když se večer umývám, je na omak cítit jak se smývá. Ale může to mít i ochranný efekt v létě.
- obsahuje silikony
Zatím nevím efekt, ale kůže je hezky hebká. Vytváří vrstvu - film, takže na dlouhodobé používání asi moc není (cítíte to při večerním umývaní, jak se smývá).
Super mastička! Zahojila mi ragádu na bradavce. Výborná také na popraskané rty. Doporučuji!
- skvele na "popraskane" bradavky
- mozna jen cena
doporucuji
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »